Owowow, wat een drukke maand, en snel dat het gaat, alweer 5 december, poehpoeh. Morgen gaat de goede Sint alweer terug naar Spanje. 

Gelukkig hebben wij al Sinterklaas gevierd met de nichtjes, was heel gezellig, het is altijd leuk om blije kindergezichtjes te zien. De jongste (3 jaar) hadden we een engel pakje gegeven, met vleugeltjes, halo en bijpassend rokje. En de twee ander een elfjes prinsessen pakjes, groen en roze, ook met vleugeltjes, handschoentjes, en een kleine diadeem. Zie foto =>
undefined 
Ze waren er wat blij mee, de hele tijd gespeeld. Ze zijn gek op Frozen dus de rollen waren al verdeelt, de oudste was Anna dan Ilsa en de kleinste was Olaf, logisch want die was in het wit. Hahahaha erg schattig.

Gisteren weer Tarot les gegeven, erg leuk, je blijft leren ook al geef je les. Je geeft natuurlijk, om de cursist te helpen, uitleg aan de legging die ze voor zich hebben liggen, waardoor je eigenlijk een mini consult doet alleen doe je er dan een paar tegelijk. En dat is best vermoeiend zeker als je dan al moe bent. Soms raak ik dan wel eens in de war, dan duid ik een hele andere kaart of de verkeerde plek, maar gelukkig kunnen we er altijd wel weer om lachen. Want gezelligheid staat voorop, en dat probeer ik dan ook altijd te stimuleren. Thee of koffie, met wat lekkers erbij en af en toe een grapje, en dan krijg je een lekker los luchtig en "alles kan gezegd worden sfeertje". Het moet leuk blijven, vind ik dan.
undefined 
Zondag krijgen we voor het eerst "een intro in tarot dag", waar mensen die zich aangemeld hebben even kunnen snoepen aan het tarot. Ze krijgen dan te horen over de geschiedenis van het Tarot en mogen zelf ook nog een legging doen. Wel weer spannend om te doen. 

Zie ook www.tarothuis.nl