Even uitleggen, Nieske gaat as woensdag voor drie weken naar Curaçao met Sander en gezin, omdat Caro daar tijdelijk gaat werken. Dus hadden wij afgesproken om op 15 december een soort sinterklaas/kerst avond te doen met Nieske en Milly. Surprise en of gedicht met kadootje. Zo gezegd zo gedaan, maar dan moet je wel wat voor bereiden, dus links mijn Surprise die ik gemaakt heb, een soort juffrouw ooievaar maar dan anders.

Maar je wil natuurlijk ook wat eten, dus hadden we bedacht om lekkere hapjes te maken, met van alles en nog wat. Zelf gemaakte pizza muffins, gevulde eieren, gehaktballetjes, iets van aardbeien cheescake uit een bekertje. En dan ook nog wat frituur (loempiaatjes, bitterballen), toastjes met van alles en nog wat, kaasjes en worstjes ect een heel tafeltje vol lekkers. Niet allemaal tegelijk hoor. 

Toevallig kwamen we buurvrouw José tegen, uitgenodigd voor een bakkie koffie en meteen ook aan het werk gezet, hahaha! Dat was wel fijn, een paar extra paar handen.

De volgende dag was Arjen jarig en we hadden zoveel gemaakt dat we ook voor die dag genoeg hadden. Hij is fijn.
Ondertussen had het ook nog eens gesneeuwd dat was ook een leuke verrassing. Groetjes en slaap lekker voor zo en morgen weer gezond op!

PS: Morgen weer wat YouTube filmpjes en zo. Oja en woensdag weer tarot les geven.